Gaziemir Kombi Servisi

kombi servisiGaziemir Kombi Servisi Yaygın olarak ülkemizde kullanılan doğalgaz ardından kombi kullanımının da artmasına neden olmuştur. Büyük şehirlerde kullanılması ile birlikte son zamanlarda küçük şehirler ve kasabalarda da doğalgaz kullanımı başlamıştır. Kombiler beyaz eşya firmaları tarafından üretilmektedir. Üretilen kombiler uzun süre kullanıma uygun ve çok fazla arıza çıkartmayan kombiler olsa da bazen kullanıcı hatası bazen de uzun süre kullanımdan dolayı arıza gösterebilir. Gaziemir Kombi Servisi olarak arızalanmış olan kombilerin tamirini yapıyoruz. Kombilerin arıza yapmasına fırsat vermeden her yıl yapılan bakımlar da tarafımızca yapılmaktadır. Bu bakım aşamasında bir kombinin daha sonradan oluşturabileceği tüm arıza çeşitlerini de önleyerek kombileri koruma altına alıyoruz. 0850 305 74 84 numaralı telefondan bize oluşarak arıza kaydı oluşturabilir isterseniz kombi bakım randevusu alabilirsiniz.

Kalorifer Peteği Temizliği

Kombiye bağlı olarak kalorifer peteği kullananların ortak sorunu olan peteğin üst kısmının ısıtıp alt kısmının ısıtmama sorunu ve petekten yeteri kadar ısı alamama sorunu genel olarak peteklerin içinde birikmiş olan kir ve tozlar nedeni ile olmaktadır. Kirli olan petekler temiz olan peteklerden etrafa ısı yaymak için mutlaka daha çok enerji harcamaları gerekir. Temizlenen petekler hem yakıt tasarrufu yapar hem de daha iyi bir ısı sağladığından dolayı daha kısa süreli bir şekilde kombiyi yakmak tüm yaşam alanlarını ısıtmak için yeterli olur.

Kombiyi Oluşturan Parçalar Nelerdir?

Kombi içerisinde kombinin yanmasını ve kalorifer peteklerine ısı vermeyi sağlayan bir takım parçalar ile çalışmaktadır. Bu parçaların bir tanesinin veya birkaç tanesinin arızalanması kombinin hiçbir şekilde çalışmamasına neden olabilir. Veya bir kısım çalışarak bir kısım çalışmayarak bu çeşitte arıza oluşturmasına neden olabilir. Kombiyi oluşturan parçalar; fan motoru, devir daim pompa motoru, bar göstergesi, basınç sensörü, kombi röleleri düğme, diyafram contası, doldurma musluğu, akış şalteri, akış türbini, ana eşanjör, ateşleme trafosu, elektronik kart, emniyet ventili, gaz valfi, oda termostatı, plakalı eşanjör, genleşme tankı, hava prosestatı, limit termostat, üç yollu motorlar, plastik blok, regülatör, sensör ve üç yollu vana olarak sayılabilir.

Bugün: 1 kez, Toplam: 1 kez ziyaret edildi.